Proef je roots-> Bestel nu
 Goede voeding is goed voor het menselijk lichaam. Kijk voor het kookboek op www.ProefJeRoots.nl. Proef je Roots is een kookboek gebaseerd op Koken Zonder Pakjes met meer recepten en kennis over o.a. Aloe Vera en de Bijenproducten.
Koop hem nu op: ProefJeRoots.nl

Login

Kookboek en informatie over Aloe Vera en de Bijen:

 

Samenwerking:

 

Eenvoudige, goedkope en professionele website nodig:

 

Vanwege EFSA wetgeving is deze pagina niet meer beschikbaar.

Dat aloe vera veel voor mens, dier en huis(houden) kan betekenen is ons inmiddels wel meer dan voldoende bekend. Wij snappen best dat jij dat ook wilt weten. Online openbaar delen is helaas met de huidige wetgeving niet meer mogelijk. Natuurlijk houden wij ons netjes aan de regels, dat doen we al jaren. Sterker, we hebben er altijd mensen heel specifiek in getraind. Daarom is deze pagina dus niet meer beschikbaar, sorry.

Samenwerken kan wel. Kennis is al jaren beschikbaar, kennis kun je niet zomaar uit de hoofden van mensen poetsen… gelukkig niet he? Via fysikosvoeding.nl kun je kijken wat ik persoonlijk voor je kan betekenen.

Wil je zelf aan de slag met gezonde voeding dan kan dat ook middels ons kook-kennisboek proefjeroots.nl via de website of anders gewoon in de boekhandel kun je kennis vinden over darmen, gezondheid en lekker eten. Achtergrond verhalen over de aloe vera en bijen producten kun je in dit boek ook vinden.

Stuur een berichtje als je wilt samenwerken, of als je een persoonlijke afspraak wenst via fysikosvoeding.nl of annetteterheijden.nl.

Wij wensen je een fijne dag, een goede gezondheid, veel plezier met de mooie dingen in het leven en een leven in volle vrijheid.

Henk Schipper & Annette ter Heijden
Team Fysikos